Találkozás Dzsudzsák Balázzsal

Találkoztunk Dzsudzsák Balázzsal

Az alkalmi béközép története

Találkozás Dzsudzsák Balázzsal

Nem mi vagyunk a béközép. illetve mi mindannyian olyan béközép vagyunk, akik minden magyar sikernek, sportsikernek művészeti sikernek, tudományos vagy gazdasági sikernek rajongói vagyunk.

Olyan emberek, akik nem engedtük a középszerűségnek, hogy betemessen minket. Olyanok vagyunk, akik rendszeresen teszünk olyat, ami nem átlagos. Bátran kezdeményezünk, de igen, tudjuk, hogy el is bukhatunk akár. De azt is tudjuk, hogy egy bukás után is méterekkel előrébb vagyunk, mint, akik meg sem próbálják. És miután felálltunk újabb tapasztalattal gazdagodva megyünk tovább az utunkon.

Tehát nem vagyunk béközép, de nagyon tudunk lelkesedni a magyar sportsikerekért is. Példák előttünk, szívesen találkozunk olyan honfitársainkkal, akik olyan úton járnak, amit a legtöbben irigyelnek csupán, de soha nem lenne bátorságuk kipróbálni.

Az elmúlt napokat az Egyesült Arab Emirátusokban, főként Dubaiban töltöttük. Egy napra viszont elutaztunk Abu Dhabiba is. Él ott kint egy barátunk, akivel már másodszorra találkoztunk. Erika férje, hogy, hogy nem, profi foci edző, ott dolgozik egy klubnál. És ott focizik a magyar foci válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs is.

A különlegességekre mindig nyitott barátunk, Kócsó László azonnal le is csap a kínálkozó lehetőségre. Összesen 15 percnyi olyan lehetőség birtokába kerülünk, amikor egy “ria, ria Hungária” felhangzása kicsalogathatja az öltözőből az edzésére készülő magyar sztárt.

Összesen 15 perc, és mi egy szervezett programon vagyunk, számtalan más európai nemzet fiaival és lányaival, három autóbusszal. Éppen Abu Dhabi egyik nevezetességében, az Emirates Heritage Club Heritage Villagenben járunk, amikor Laci megszerzi az információt.

A három autóbuszt az utazásunkat szervező cég, a DXN biztosítja számunkra. A buszvezetők természetesen csak az előre meghatározott útvonalon közlekedhetnek. Az egyik ütőlapunk, hogy a mi buszunkon egy kivétellel csak magyarok ülnek. Török barátunknak, Alinak pedig nincsen kifogása e különleges kitérő ellen.

Néhány telefon után az utazás szervezője áldását adja az extra programpontra, bár ezzel az esti programot, a gálavacsorát minimum egy órával későbbre kell tolni, ami újabb szervezést igényel. A többi buszban utazónak pedig csak a jóindulatára számíthatunk, bár később megtudjuk, hogy kiváló szervezőink számukra találtak még Abu Dhabiban kellő mennyiségű látnivalót, hogy közel azonos időben érkezzünk vissza Dubaiba.

Ilyen előzmények után, egy busznyi szomjas, de a kivételes alkalomtól lelkes utazó, érkezett meg a sporttelepre. Egy esetleges vízbeszerzés ugyanis meg is hiúsíthatta volna tervünket.

Az edzőpályák már mind bevilágítva, amikor a busz megáll az öltöző előtt. Kiszállunk, magyar zászlóval a kézben és felharsan a “ria, ria, Hungária”. Megszólal a béközép. És megtörténik, amit reméltünk. Az épület sarkánál megjelenik Balázs. Széles mosollyal, de láthatóan meghatódva sétál ujjongó csapatunkhoz. Mindenkinek jut kézfogás, ölelés, fotó. Mintha egész életünkben ismertük volna egymást, pedig lehet, hogy mindannyian először találkozunk személyesen.

Nincsen többre időnk.
Néhányan közülünk maradnak még néhány napot, és ott lesznek a keddi meccsen is. Balázs ígéri, elintézi, hogy a kispadjuk mögött ülhessenek.

Dubai felé haladva megegyezünk abban, hogy a sok-sok nagyszerű látnivaló, a rengeteg élmény méltó koronát kapott ezzel a kitérővel.

A találkozás eredeti videó felvételét, vágatlanul,
néhol kicsit rossz fókusszal, itt nézheted meg:

Szólj hozzá!

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket (cookie) használ. További információk

Specht József & Vali nyilatkozata a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről Specht József & Vali, mint a jelen oldal üzemeltetője, kötelességének érzi, hogy tájékoztassa partnereit a rögzített adatok felhasználásáról. Nyilatkozatunk azokat az elveket és gyakorlati módszereket tartalmazza, amelyek alapján és segítségével Specht József & Vali tartalomszolgáltatása a felhasználóikról keletkező adatokat és információkat kezeli és védi. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. 1. A szervereink által automatikusan naplózott információk Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze. 2. Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. 3. Adattörlés A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé. 4 Linkek Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért Specht József & Vali nem vállal felelősséget.

Bezárás