DXN Központ a Nagykörúton, a Terész krt. 8. alatt!

DXN SHOP A NAGYKÖRÚTON!

Még, hogy DXN SHOP!
Valódi DXN Központ!
Ami kell egy ilyen helyre, abból itt van minden és van elég.

Érdemes kicsit visszagondolni, és sorra venni az utat, a helyszíneket.

2009. március Victor Hugo utca.
Egy irodaházban, egy nagyon pici iroda, amibe, ha bement két ember, akkor egynek ki kellett jönnie. A sarokban egy pici pult mögött, Böczkös Barbi egyedül csinált mindent. Az iroda mellett egy még kisebb szobácskában volt a raktár.
Pár hét múlva az épületben újabb teremre lett szükség raktározásra. Hamarosan egy tárgyaló is a miénk lett a földszinten. Hetente egy alkalommal a nagy előadót is mi használtuk, ahol nyilvános tájékoztatókat tartottunk. Végül az egyik földszinti folyosó már szinte egészen a DXN-hez tartozott.
De mégis kicsi volt már őszre.

2009. szeptember Rákóczi út 63.
Egy belvárosi épület teljes hátsó frontja a földszinten. Az egész a DXN-é! Saját, kényelmes tárgyaló, hatalmas raktár, elegáns kiszolgáló tér, irodák. Ez már jól nézett ki, de aztán kicsi lett.

2011. március Rákóczi út 73.
Kellett egy különálló ügyfélszolgálatot indítani, mert a kényelmes nagy iroda-raktár már nem volt képes a megsokasodott csomagküldést, és a helyi kiszolgálást megoldani. Ezért létesült egy külön iroda, külön tárgyalóval.

És íme a jelen!

DXN Központ a Nagykörúton, a Terész krt. 8. alatt!2015. szeptember 12. Teréz körút 8.
Hatalmas, igényes fogadótér, a pultok mögött közösségi terem, ahol le lehet ülni konzultálni, beszélgetni. Kényelmes, modern körülmények között fogadhatjuk az érdeklődőket. Kávét lehet kóstolni a saját készletből, mert minden eszköz és körülmény rendelkezésre áll.
Többé nem néznek ki egyetlen DXN-est sem éttermekből, mert csak forró vizet kérnek a kávéjukhoz.
De, ha nem akar valaki kávét kevergetni, vásárolhat magának a pultnál DXN kávékból készült, igazán különleges alkotásokat, nagyon elérhető áron.
Van itt tárgyaló is az emeleten, és a háttérben az irodákban kényelmes munkahelye lett az adminisztrációnak, csomag előkészítésnek, és a vezetőségnek.

Csak egy megjegyzés:

Mi piciből indultunk és naggyá nőttünk. Az eltelt hét évben számtalan cég jelent meg óriási csinnadrattával, csillogó nagy irodákkal, aztán el is tűntek, ahogy jöttek.
Megnyugtató, hogy mi jól mi döntöttünk, és együtt nőhettünk a DXN-nel!

Szólj hozzá!

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket (cookie) használ. További információk

Specht József & Vali nyilatkozata a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről Specht József & Vali, mint a jelen oldal üzemeltetője, kötelességének érzi, hogy tájékoztassa partnereit a rögzített adatok felhasználásáról. Nyilatkozatunk azokat az elveket és gyakorlati módszereket tartalmazza, amelyek alapján és segítségével Specht József & Vali tartalomszolgáltatása a felhasználóikról keletkező adatokat és információkat kezeli és védi. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. 1. A szervereink által automatikusan naplózott információk Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze. 2. Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. 3. Adattörlés A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé. 4 Linkek Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért Specht József & Vali nem vállal felelősséget.

Bezárás