Az első napunk abból állt, hogy Budapestről elrepültünk Dubaiba és elfoglaltuk a szállodát

DXN TSI 2017 – JUTALOMÚT DUBAIBA – ELSŐ NAP

2012 után, már második alkalommal szervezte a DXN a 2016-os,
kiemelkedő teljesítmények elismerésére,
Dubai városába a jutalomutat.

Az első napunk abból állt, hogy Budapestről elrepültünk Dubaiba és elfoglaltuk a szállodát

Akkor is voltunk már annyian, hogy a városnézésen lazán megtöltöttünk egy 40 személyes autóbuszt.

Magyar csapatunkat akkor Nagy Gábor, Nagy Gergő és Orsy Laci képviselte rajtunk kívül, hiszen mi az európai DXN indulása óta minden jutalomúton, mindketten részt vettünk.

Idén, március 9-én, a 2012-es utazók mindannyian ismételtünk. Rajtunk kívül viszont ott volt Nagy Ildikó, Orsyné Kómár Anikó, Faragó István és Faragóné Keserű Judit, Bojtos Zoltán és Bojtos-Sváb Csilla (ők Ausztriában élnek, de azért igazi magyarok), Tóth Lajos és Andrea, Zakariás László és Pakusza Ildikó. És még két családtag, a Nagy családdal Olivér és Orsyékkal Nóri, aki egy súlyos balesetből felépülve, még mankókkal közlekedett.

A teljes európai mezőnynek idén már három nagy autóbuszra volt szüksége, hogy kényelmesen bejárhassuk Dubai és Abu Dhabi látványosságait.

A folyamatos növekedés jól látható. A DXN rendszerét ismerők tudják, hogy, akik képesek minősülni a jutalomutakra, ők már minimum átlagfizetésnyi, rendszeres, havi jövedelmet is kapnak a DXN-től.

Az első nap videó összefoglalóját itt nézheted meg:

Szólj hozzá!

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket (cookie) használ. További információk

Specht József & Vali nyilatkozata a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről Specht József & Vali, mint a jelen oldal üzemeltetője, kötelességének érzi, hogy tájékoztassa partnereit a rögzített adatok felhasználásáról. Nyilatkozatunk azokat az elveket és gyakorlati módszereket tartalmazza, amelyek alapján és segítségével Specht József & Vali tartalomszolgáltatása a felhasználóikról keletkező adatokat és információkat kezeli és védi. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. 1. A szervereink által automatikusan naplózott információk Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze. 2. Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. 3. Adattörlés A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé. 4 Linkek Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért Specht József & Vali nem vállal felelősséget.

Bezárás