DXNPLUS riportok – Magyarországon, először velünk

DXN PLUS Videók

Kócsó László és Kócsó-Fodor Anikó, támogató oldalán videókat találsz.
Közülük az első, nem külföldi riport, velünk készült, ráadásul egyszerre rögtön kettő.

Ha szeretnél képet kapni arról, hogy mi milyen hozzáállással kezdtük az üzletépítést, akkor ezeket a riportokat mindenképpen meg kell ismerned.

Ez egy zárt videótár,
amit csak DXN tagok láthatnak!

De nem kell feladnod, mert lehetőséget biztosítunk számodra, hogy teljesen díjmentesen DXN taggá válhass.

Ezt követően minden automatikus!

A rendszer innen automatikusan dolgozik. Több üdvözlő levelet is fogsz kapni. Mindegyik nagyon fontos, mert több online rendszerünk használatához kapod meg ezekben a jogosultságot.
Köztük az egyik feladója: S J&V Tréning – Specht József & Vali
Ebben a levélben, a legelején találod a linket, amiről eljutsz a zárt videótárba.

Ha valami nem sikerülne,
azonnal keress meg minket és segítünk!

Így néz ki a felület, ahol hamarosan Te is megnézheted
a velünk készült riportokat

dxnplus_aniko_vali
dxnplus_laci_jozsi

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket (cookie) használ. További információk

Specht József & Vali nyilatkozata a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről Specht József & Vali, mint a jelen oldal üzemeltetője, kötelességének érzi, hogy tájékoztassa partnereit a rögzített adatok felhasználásáról. Nyilatkozatunk azokat az elveket és gyakorlati módszereket tartalmazza, amelyek alapján és segítségével Specht József & Vali tartalomszolgáltatása a felhasználóikról keletkező adatokat és információkat kezeli és védi. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. 1. A szervereink által automatikusan naplózott információk Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze. 2. Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. 3. Adattörlés A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé. 4 Linkek Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért Specht József & Vali nem vállal felelősséget.

Bezárás