Előzetes a 2017-es DXN jutalomútról. Dubaiba utazunk ismét

2012 után idén ismét Dubaiba utaznak a DXN európai hálózatépítői. Illetve közülük, akik elérték a minősülési szintet. A fotóink és videóink egyértelműen fogják bizonyítani, hogy nagyon komoly növekedés történt öt év alatt. Akkor csak néhányan minősültünk, most viszont jelentős létszámú csapattal utazunk. Akkor 300 embernek rendeztek konferenciát az ottlétünkkor, most 1500-an leszünk egy hasonlón.

Mindenki eldöntheti, hogy vajon megérte-e csatlakoznunk 2008-ban, vajon megérte a az eltelt években csatlakozni azoknak, akik most ott lesznek velünk. És persze arról is hozhat döntést bárki, hogy most csatlakozik, és pár év múlva hasonló posztot ír majd a weboldalán, és távoli országokban tett utazásairól tudósítja ismerőseit.

Kövess minket itt a blogon!
Feltöltjük az utazás képeit, videóit. Ha aztán kedvet kapsz, megbeszélhetjük, miként jön majd ez össze neked.

Itt egy üdvözlő videó:

Szólj hozzá!

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket (cookie) használ. További információk

Specht József & Vali nyilatkozata a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről Specht József & Vali, mint a jelen oldal üzemeltetője, kötelességének érzi, hogy tájékoztassa partnereit a rögzített adatok felhasználásáról. Nyilatkozatunk azokat az elveket és gyakorlati módszereket tartalmazza, amelyek alapján és segítségével Specht József & Vali tartalomszolgáltatása a felhasználóikról keletkező adatokat és információkat kezeli és védi. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. 1. A szervereink által automatikusan naplózott információk Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze. 2. Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. 3. Adattörlés A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé. 4 Linkek Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért Specht József & Vali nem vállal felelősséget.

Bezárás