Megmutatjuk, mi az igazi eredmény, ami minden pénznél többet ér

Specht József & Vali statisztikái, önmagukért beszélnek

Hasonló weboldalakon ilyenkor számokról olvashatsz.
Hány és hány ezer ember csatlakozott már az oldal tulajdonosához.
Milyen fantasztikus forgalmat tudhat a magáénak.
Hogy mennyi pénzt keres hónapról, hónapra.

Volt idő, amikor mi is a számokat mutattuk, de rájöttünk, hogy az embereket más eredmények érdeklik.

Hiszen minket sem elsősorban a pénz, a bevételek nagysága, egy csapat létszáma érdekelt, hanem egy életformára vágytunk.

Munkavállalóként arról álmodtunk,

Az ember többre, jobbra vágyik
  • hogy ne kelljen minden nap bemenni a munkahelyre
  • hogy akkor kelhessünk fel, amikor már kialudtuk magunkat
  • hogy szabadságunk legyen bármit megtenni, és mi dönthessünk, hogy éppen mit tartunk fontosnak
  • hogy az időnk jelentős részét ne idegen emberekkel, hanem a családunkkal és számunkra fontos emberekkel tölthessük
  • hogy lehetőségünk legyen a világ csodálatos dolgait, illetve azok egy részét meglátogatni személyesen

Lássuk, milyen eredményeink vannak, a fentiek fényében!

Az első kávé megkóstolását követően elindult az önműködő folyamat, amit a “Rólunk” című oldalon, már leírtunk.

Egy évvel később már az egyik munkahelyet el lehetett engedni, és utána egy évvel a másikat is. 

Tehát 2011. február 01 óta, nekünk nincsen állásunk. Nincsen főnökünk. Nem mások osztják be az időnket. 

Mi pedig nem mások álmaiért, néhány főnök, és tulajdonos meggazdagodásáért dolgozunk. Minden, amit teszünk a mi haladásunkat szolgálja. De ahhoz, hogy elkezdődjön a haladás, fel kellett adnunk az állást. 

És igaz, hogy az első kávétól a munkahelyek felszámolásáig két év telt el, de már az első korttyal elindítottuk ezt a folyamatot.

Mellesleg a miénk Európa második legnagyobb DXN hálózata. Ha mégis érdekelnek a számok ide kattintva megismerheted a tényeket.

Eredményeink

2011-től számtalan olyan dolog történt velünk,
ami jól bemutatja a valódi eredményeinket.

Mindent lehetetlen itt felsorolni, ezért csak két kiragadott példát hozunk.

Egy napon az iskolából hívtak, hogy két óra között az udvaron focizó lányunk eltörte a lábát. Osztályfőnöke elvitte a kórházba.

Azonnal autóba ültünk, és még a röntgenre sem jutott be Sári, amikor mi már, mindketten ott ültünk vele és tanárával. A következő napokon el tudtuk őt vinni szakorvosokhoz, nem kellett ehhez szabadságért könyörögnünk egyetlen főnöknek sem, vagy táppénzre menni, kevesebb pénzért.

Lehetséges, hogy semmi összefüggés nincsen, de lehet az is, hogy a gyors beavatkozás, az azonnali szülői segítség, hogy nem kellett otthon bicegve, önmagát kiszolgálni, amíg szülei munkában vannak, a jövőjére is kihatott.

Sári, öt évvel a történtek után, tizenhét évesen, egy NB1-ben szereplő kosárlabda csapat legfiatalabb tagja.

Specht Sára. Vele ott voltak a szülei, amikor fájdalmai voltak.
Van időnk az unokánkra

2015. decemberben az orvosok úgy döntöttek, hogy Olga lányunknak be kell feküdnie a kórházba. Bár még közel két hónap volt első unokánk várható megszületéséig, így látták biztonságosnak.

Az ugye természetes, hogy Laci, Olga férje igyekezett a lehető legtöbb időt felségével tölteni. Így volt olyan nap, amikor reggel bement a kórházba és csak késő este indult pihenni.

Ezekben a napokban érkeztek meg az előtte már megrendelt gyermekbútorok, kellékek. Köztük a gyermekágy.
Amíg Laci a kórházban volt feleségével, mi elmentünk a lakásukba, átvettük a csomagot, és egy napot azzal tölthettünk, hogy összeszereljük a kiságyat. Aki már csinált ilyet, tudja, hogy ez elég időigényes, komoly kreativitást kívánó elfoglaltság.

Ehhez sem kellett idegen emberekkel egyeztetnünk, hiszen a saját időnket, akkor már évek óta, mi magunk osztottuk be.

Elértük, hogy minden rendkívüli helyzetre azonnal tudunk reagálni és, ha kell, a tennivalóinkat szabadon átszervezhetjük.

2010 óta minden évben elutazhatunk egy ajándék utazásra

Már biztosan kitaláltad Kedves Olvasó. Ehhez sem kell a kollégákkal egyeztetni és főnököktől engedélyt, szabadságot kérnünk.

A miénkhez hasonló eredményeket bárki elérhet!

Ha Te vagy, aki velünk tartanál ebben jelezd nekünk! Segítünk, hogy számodra is valósággá váljon a szabad élet.

Te még nem vagy tagja csapatunknak?

Csatlakozz most, minden költség nélkül!
Csinálj életjáradékot a fizetésedből!

Érd el Te is, hogy nyugdíjasként is megkapd minden hónapban,
a korábban megszokott fizetésedet,
úgy, hogy nem kell tovább dolgoznod.

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket (cookie) használ. További információk

Specht József & Vali nyilatkozata a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről Specht József & Vali, mint a jelen oldal üzemeltetője, kötelességének érzi, hogy tájékoztassa partnereit a rögzített adatok felhasználásáról. Nyilatkozatunk azokat az elveket és gyakorlati módszereket tartalmazza, amelyek alapján és segítségével Specht József & Vali tartalomszolgáltatása a felhasználóikról keletkező adatokat és információkat kezeli és védi. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. 1. A szervereink által automatikusan naplózott információk Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze. 2. Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. 3. Adattörlés A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé. 4 Linkek Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért Specht József & Vali nem vállal felelősséget.

Bezárás