Kövess minket a Facebookon! Lájkold oldalunkat!
A Twitterre is felkerülnek a megosztásaink. Jelölj be!
Google plus oldalunkra és az ottani bejegyzésekre is nyomj egy pluszt!
Rövidebb, hosszabb videók mutatják meg Neked még jobban, hogy mit találhatsz, ha figyelsz ránk. Mi figyelünk Rád!
Érdekes, mappákba rendezett fotóink.
Fotók a mobilunkról.

Lehetőség, nem elvárás
Specht József & Vali webkonferenciája

Bizonyítottan működő módszerünkkel, fokozatosan elhagyhatod az alkalmazotti létet.

Ezzel a technikával a munkahelyi fizetés többszörösével gazdálkodhatsz.

2008-ban kezdtük módszerünket kidolgozni,
és önmagunkon teszteltük.

2011-től nincsenek állásaink.

Értékes kávék, teák és egyéb termékek segítenek egészségünk megőrzésében.

Bónuszként, minden évben jutalom utazásokon veszünk részt. Olyan helyeken jártunk már a világon, amiről korábban álmodni sem mertünk.

Bizonyítottan működő módszerünkről, csütörtökön, 20:30-kor, élő webkonferencián, személyesen tőlünk hallhatsz részleteket, 20-30 percben.

Add meg nevedet és e-mail címedet, hogy elküldhessük számodra a webkonferencia elérhetőségeit és személyes, titkos jelszavadat.

Specht József & Vali Neked is bemutatja bombabiztos módszerét

Név: *
NéE-mail cím: *
Meghívó neve:

Ha nincs meghívód, nézd meg a hirdetésben.
Ha végképp senki, akkor hagyd üresen.

Most Te is kipróbálhatod módszerünket, amit már több ezren sikeresen alkalmaznak.

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket (cookie) használ. További információk

Specht József & Vali nyilatkozata a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről Specht József & Vali, mint a jelen oldal üzemeltetője, kötelességének érzi, hogy tájékoztassa partnereit a rögzített adatok felhasználásáról. Nyilatkozatunk azokat az elveket és gyakorlati módszereket tartalmazza, amelyek alapján és segítségével Specht József & Vali tartalomszolgáltatása a felhasználóikról keletkező adatokat és információkat kezeli és védi. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. 1. A szervereink által automatikusan naplózott információk Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze. 2. Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. 3. Adattörlés A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé. 4 Linkek Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért Specht József & Vali nem vállal felelősséget.

Bezárás