Gyors regisztráció a DXN hálózatába, egy fillér költség nélkül

A díjmentes regisztrációval csak előnyeid lesznek!

 • Korlátlanul vásárolhatsz, törzsvásárlói áron DXN termékeket.
 • Ha soha nem akarsz üzletileg is foglalkozni a DXN-nel, akkor soha nem merül fel semmi költséged a megvásárolt termékek árán felül!
 • Ha bármikor változtatsz és üzletileg is foglalkozni akarsz a DXN-nel, csupán élesítened kell a regisztrációdat azzal, hogy befizeted az egyszeri, bruttó 5.000-os regisztrációs díjat.
 • Előfordulhat, hogy a regisztrációs díj befizetése előtti időkben bónuszod képződött, amit a regisztrációt követően felvehetsz, vagy levásárolhatsz.
 • A díjmentes regisztrációt követő 14 napban dönthetsz úgy is, hogy igénybe veszed a DSP programot.
  Erről bővebben a weboldal tulajdonosai, Specht József és Vali tájékoztatnak. Lépj velünk kapcsolatba!

Díjmentes regisztrációhoz kattints a kék gombra!

A megnyíló ablak bal felső sarkában tudod a nyelvet kiválasztani.

Hogy egészen biztosan sikerrel járj, készítettünk egy videót, amin lépésről lépésre megmutatjuk, mit kell tenned.

FIGYELEM!
A regisztráció után kapsz egy e-mailt,
amiben az aktiváló link illetve kód található!

NE FELEJTSD EL AKTIVÁLNI A REGISZTRÁCIÓDAT!

FIGYELEM!
A regisztráció után kapsz egy e-mailt,
amiben az aktiváló link illetve kód található!

NE FELEJTSD EL AKTIVÁLNI A REGISZTRÁCIÓDAT!

További tennivalóid, röviden

 • A regisztrációt követően levelet kapsz, amiben a regisztrációd véglegesítését kérjük. Ezt mindenképpen tedd meg! A levélben már benn lesz a DXN kódod. Hasonló ahhoz a számhoz, amit korábban, mint szponzor kódot írtál be az űrlapra. Ez lesz a Te szponzor kódod.
 • Hamarosan újabb e-mailt kapsz, amiben hozzáférést adunk, saját nevedre szóló webirodádhoz.
 • A kódod ismeretében és az online iroda birtokában azonnal rendelhetsz magadnak kávét. Hiszen az első csésze kávéval kezdődik minden!
  Ha Te összesen annyit akartál, hogy kiváló DXN kávéhoz juss, 25 százalékkal olcsóbban a fogyasztói árnál, nincs is más dolgod. De azért olvass tovább, hiszen továbbra sem kerül pénzedbe, de akár pénzt is hozhat.
 • Ha ugyanúgy, mint mi, a pozitív tapasztalataidat elmondanád minden embernek, akit csak elérsz, lesz egy kis munkád ezzel.
 • Létre kell hoznod valamilyen online megjelenést. Például a továbbra is költségektől teljesen mentes DXN weboldalt, ami online irodádban már vár Rád.
  De készíthetsz egy blogot, a miénkhez hasonló weboldalt, vagy Facebook oldalt. Rád van bízva.
  Ami nagyon fontos, hogy ezt az egyszerű folyamatot Te is írd le és add meg a DXN kódodat, hogy, akik olvassák, csatlakozhassanak Hozzád. 

Ha elsőre nem működne valami, bátran keress minket, segítünk!

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket (cookie) használ. További információk

Specht József & Vali nyilatkozata a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről Specht József & Vali, mint a jelen oldal üzemeltetője, kötelességének érzi, hogy tájékoztassa partnereit a rögzített adatok felhasználásáról. Nyilatkozatunk azokat az elveket és gyakorlati módszereket tartalmazza, amelyek alapján és segítségével Specht József & Vali tartalomszolgáltatása a felhasználóikról keletkező adatokat és információkat kezeli és védi. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. 1. A szervereink által automatikusan naplózott információk Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze. 2. Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. 3. Adattörlés A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé. 4 Linkek Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért Specht József & Vali nem vállal felelősséget.

Bezárás