Hajó, DXN hajó a vízen! Kirándultunk Vácra

Hajó a dunán - BARÁTOKHajó, ha nem jó, már sokadik alkalommal gyűlt össze a Vigadó téri hajóállomásra éppen egy hajónyi DXN hálózatépítő. Hogy ez hogyan van szervezve, azt nem igazán tudjuk, de eddig minden alkalommal pont annyian jöttünk össze, amennyit a hajó elbírt.

A hőségriasztás teljesen jogos volt a kirándulás napján. Rekkenő melegben indultunk útra délelőtt 11-kor és ahogy a nap égi útjának csúcsára hágott, a celziuszok is kúsztak tempósan a hőmérőn a negyvenes szám közelébe. Volt az állva utazó és jókedvűen beszélgető utazók között, aki a tető vaslemezéhez támasztott tenyérrel próbált stabil helyzethez jutni, de ezt csupán egyetlen pillanatig tette, mert a fémen tojást lehetett volna sütni. Szerencsére megúszta komolyabb égési sérülések nélkül.

Vác gyönyörű város, rengeteg látnivalóval, amihez a három órás tartózkodás nagyon csekély idő, de ízelítőnek kiváló. Más napokon majd egyénileg, családonként érdemes ide eljönni és jobban körülnézni.

Enni-innivaló akad bőven, az éttermek egymást érik, és zsúfolva voltak ezen a napon is turistákkal.

Készült jó sok fotó, ezekből válogatunk lentebb.

Az elsőhöz hadd fűzzünk itt némi kommentárt:

Hasonló képet már láthattál, ugyanezekkel a szereplőkkel. Akár hasonló hajóról, hasonló beállítással. Vagy a világ más tájairól, DXN rendezvényekről, családi napokról, kerti partikról, stb.

Már hetedik éve készülnek a “hasonló” fotók!

Rád bízzuk a következtetés levonását, segítségül csupán egy kérdést teszünk itt fel:

Szerinted miért készülhettek erről a csapatról eddig ezek a fotók, miért készülhetett tegnap, és miért fog még számtalan “hasonló” elkészülni?

A válaszodat bátran írd meg a képek alatt hozzászólásban!

Kattints bármelyik képre, utána már nagyban látod, és elegendő ismét kattintanod a következő képért.

 

Hajó, DXN hajó a vízen! Kirándultunk Vácra” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket (cookie) használ. További információk

Specht József & Vali nyilatkozata a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről Specht József & Vali, mint a jelen oldal üzemeltetője, kötelességének érzi, hogy tájékoztassa partnereit a rögzített adatok felhasználásáról. Nyilatkozatunk azokat az elveket és gyakorlati módszereket tartalmazza, amelyek alapján és segítségével Specht József & Vali tartalomszolgáltatása a felhasználóikról keletkező adatokat és információkat kezeli és védi. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. 1. A szervereink által automatikusan naplózott információk Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze. 2. Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. 3. Adattörlés A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé. 4 Linkek Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért Specht József & Vali nem vállal felelősséget.

Bezárás