Kapcsolat

Köszönjük bizalmadat!
Érdeklődéssel várjuk üzenetedet

Több oka lehet annak, hogy ezen az oldalon jársz:

  • Majdnem minden oldalunkon olvastad, hogy kóstold meg a kávénkat és megszületett a döntésed. Csak küldj egy üzenetet, és megbeszélünk mindent.
  • Személyesen szeretnél találkozni velünk. Várjuk az időpont javaslatodat.
  • A kávé kóstolás nem az a szint, amit keresel, hanem komolyabb, üzleti terveid vannak. Jó helyen jársz! Küldj egy üzenetet, és hamarosan megkeresünk.
  • Azt keresed, hogy lehetséges-e beszállni anélkül, hogy bárkivel beszélned kellene. Elég önálló vagy ahhoz, hogy segítség nélkül boldogulj. Ebben az esetben kattints ide és egy új oldalon, rövid és gyors megoldást találsz.
  • Egyszerűen a menüből választottad a “Kapcsolat” menüpontot.

Bármelyik esetben használd a számodra legkomfortosabb lehetőséget.

A legegyszerűbb és leggyorsabb az alábbi üzenetküldő használata.

Mellette megtalálod minden elérhetőségünket. Reméljük ezzel a segítségedre lehetünk.

Azonnali üzenetküldő és az elérhetőségeink:

Specht József

jozsef.specht@dxn.hu

+36 (30) 411 6127

Specht Vali

vali.specht@dxn.hu

+36 (30) 553 6698

Specht József & Vali

Te még nem vagy tagja csapatunknak?

Csatlakozz most, minden költség nélkül!
Csinálj életjáradékot a fizetésedből!

Érd el Te is, hogy nyugdíjasként is megkapd minden hónapban,
a korábban megszokott fizetésedet,
úgy, hogy nem kell tovább dolgoznod.

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket (cookie) használ. További információk

Specht József & Vali nyilatkozata a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről Specht József & Vali, mint a jelen oldal üzemeltetője, kötelességének érzi, hogy tájékoztassa partnereit a rögzített adatok felhasználásáról. Nyilatkozatunk azokat az elveket és gyakorlati módszereket tartalmazza, amelyek alapján és segítségével Specht József & Vali tartalomszolgáltatása a felhasználóikról keletkező adatokat és információkat kezeli és védi. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. 1. A szervereink által automatikusan naplózott információk Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze. 2. Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. 3. Adattörlés A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé. 4 Linkek Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért Specht József & Vali nem vállal felelősséget.

Bezárás