Több, mint ezren a DXN rendezvényén, Dubaiban

DXN TSI 2017 – JUTALOMÚT DUBAIBA – MÁSODIK NAP

A második napunk délelőttje szabad volt.

Több, mint ezren a DXN rendezvényén, Dubaiban

Szinte mindenki elindult a városba, főként ajándéktárgyak után kutatva.

Mi is beültünk egy taxiba, Bussy Sanyival és Szövetes Évivel. A Dragon Mart nevű, hatalmas plázába mentünk. 

Mint kiderült délelőtt tíz órakor még az árusok közül is csak a nagyon korán kelők lézengenek Dubai, e külvárosi piacterén. 

Egy órás séta után levettük, hogy a területen ciklikusan ismétlődnek ugyanazok a termékek. Sem minőségükben, sem árukban nem versenyeztek az itthoni kínálattal. 

Így aztán egy hátsó kijáraton kilépve, megcéloztuk a legelső taxit és visszamentünk a szállodába.

Ebédig még volt némi szabadidőnk, amit a szálloda medencéjében töltöttünk.

Ebéd után a DXN óriás rendezvényére mentünk autóbuszokkal.

A rendezvényen több országból érkezett előadók mondták el röviden sikerük történetét. Volt zene és tánc is.

A második napot is megörökítettük egy videóban, amit máris megnézhetsz.

A második napot is megörökítettük egy videóban. Íme

Szólj hozzá!

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket (cookie) használ. További információk

Specht József & Vali nyilatkozata a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről Specht József & Vali, mint a jelen oldal üzemeltetője, kötelességének érzi, hogy tájékoztassa partnereit a rögzített adatok felhasználásáról. Nyilatkozatunk azokat az elveket és gyakorlati módszereket tartalmazza, amelyek alapján és segítségével Specht József & Vali tartalomszolgáltatása a felhasználóikról keletkező adatokat és információkat kezeli és védi. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. 1. A szervereink által automatikusan naplózott információk Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze. 2. Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. 3. Adattörlés A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé. 4 Linkek Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért Specht József & Vali nem vállal felelősséget.

Bezárás