Nővérszobából világvárosokba

#nyolcpontnyolc alapok

  • Saját terméktapasztalat
  • 100 PV havi, személyes forgalom
  • Az üzleted népszerűsítése, minden nap, például a #nyolcpontnyolc online toborzó eszközzel
  • Részvétel a #nyolcpontnyolc rendezvényeken és a DXN rendezvényein (mindegyiken!)
  • Részvétel a #nyolcpontnyolc webkonferenciáin
  • Rendszeres önképzés

Dátumok:

  • 14 nap a DSP-hez
  • 30 nap a #nyolcpontnyolc online toborzó eszköz tesztelésére
  • A következő #nyolcpontnyolc parti

Specht Vali:

Több, mint húsz éves álom vált valóra, amiről, később, egy előadásomban, részletesen is beszéltem. Bár csak egy amatőr felvétel készült akkor, javaslom, hogy nézd meg!

Az első, közös malajziai utazás

Semmi sincsen elkésve!
Mi lehúztunk közel három évtizedet alkalmazottként, és semmi ilyenben nem volt részünk.
De aztán minden megváltozott. Ehhez csak meg kellett hoznunk a helyes döntést, figyelnünk kellett a mentorainkra, meg kellett tanulnunk, mit is kell tennünk, és aztán meg is kellett csinálni.

Nézd meg a videókat!
És bátran hidd el, hogy hamarosan Te is ott lehetsz velünk a hasonló utazásokon!
Azért merjük ezt ígérni, mert évről évre többen jönnek velünk, olyan emberek, akik korábban maguk sem gondolták volna, hogy ez lehetséges.

Nővérszobából világvárosokba” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket (cookie) használ. További információk

Specht József & Vali nyilatkozata a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről Specht József & Vali, mint a jelen oldal üzemeltetője, kötelességének érzi, hogy tájékoztassa partnereit a rögzített adatok felhasználásáról. Nyilatkozatunk azokat az elveket és gyakorlati módszereket tartalmazza, amelyek alapján és segítségével Specht József & Vali tartalomszolgáltatása a felhasználóikról keletkező adatokat és információkat kezeli és védi. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. 1. A szervereink által automatikusan naplózott információk Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze. 2. Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. 3. Adattörlés A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé. 4 Linkek Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért Specht József & Vali nem vállal felelősséget.

Bezárás